Konspirasi Suami [E–pub New]


10 thoughts on “Konspirasi Suami [E–pub New]

  1. says: Konspirasi Suami [E–pub New]

    Konspirasi Suami [E–pub New] Maya Iris ✓ 9 read characters ë E-book, or Kindle E-pub ✓ Maya Iris Announcement before review N nak jual buku ni for RM17 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Tak perasan cerita ni sebenarnya adalah sekuel kepada Mahar Cinta Cinderella Seperti MCC Konspirasi Suami juga adalah sebuah novel yang mempunyai pengisian tentang dunia Islam Memang menarik especially since N memang menggemari konspirasi konspirasi dunia Sejauh mana kebenarannya dan sebanyak mana ia adalah fiksyen hanya mereka yang ari

  2. says: Konspirasi Suami [E–pub New]

    free download Konspirasi Suami characters ë E-book, or Kindle E-pub ✓ Maya Iris Maya Iris ✓ 9 read Full review 10918Masa dah sampai separuh cerita baru aku tahu yang ini seuel kepada MCC Nak berhenti sayang dah separuh jalan jadi teruskan je Masih tak menganggu cuma bila ada watak yang mungkin disebut dalam novel sebelum aku jadi lost sikitApa pun pembacaan novel ini tak mudah seperti yang aku sangkakan Diakui penulis betul bet

  3. says: Konspirasi Suami [E–pub New]

    Konspirasi Suami [E–pub New] characters ë E-book, or Kindle E-pub ✓ Maya Iris free download Konspirasi Suami Alhamdulillah A book that muslim readers must haveSambungan dari Novel Mahar Cinta Cinderella kisah Dr Ehsan Nur Sayang dan KONSPIRA

  4. says: free download Konspirasi Suami Konspirasi Suami [E–pub New] characters ë E-book, or Kindle E-pub ✓ Maya Iris

    free download Konspirasi Suami Konspirasi Suami [E–pub New] Maya Iris ✓ 9 read DoneKhatam dengan mood membaca turun naik kalah roller coaster Tapi yang pasti dalam mood merudum jatuh sekali teka tembak dengan fakta fakta dan ayat selamba penulis dalam karya ni memang buat KakChik terkedu Tak

  5. says: Maya Iris ✓ 9 read characters ë E-book, or Kindle E-pub ✓ Maya Iris Konspirasi Suami [E–pub New]

    Konspirasi Suami [E–pub New] WOWWW spechless Tak sangka ada penulis spt Kak Maya yg boleh menulis kisah sebegini Dlm KS ini byk pengisian ttg negara islam tamadun budaya dan juga ideologi yg dipaparkan Serius sikit pon saya tak rasa bosan dan gigih menghabiskannya dlm ms 1 hariUtk kisah kali ini ianya lebih padat dan Kak Maya tentunya byk mengkaji dan menelaah

  6. says: characters ë E-book, or Kindle E-pub ✓ Maya Iris Maya Iris ✓ 9 read Konspirasi Suami [E–pub New]

    Konspirasi Suami [E–pub New] Review diambil dari ptscommyberitanovel tentang konspirasi terbaik abad ini konspirasi suami Novel Tentang Konspi

  7. says: Konspirasi Suami [E–pub New]

    Konspirasi Suami [E–pub New] free download Konspirasi Suami BOOK 135Konspirasi Suami by Maya IrisNi ialah sambungan kepada Mahar Cinta CinderellaBerdasarkan prakata penulis kali ini penceritaannya terbahagi kepada 3 bahagian Pertama kisah Ehsan dan Nur Sayang Kedua tentang Kamil dan Amanda Ketiga Jeneral Zuckermann dan Michael Goldberg Dan ketiga tiganya berkaitEhsan da

  8. says: Konspirasi Suami [E–pub New] Maya Iris ✓ 9 read free download Konspirasi Suami

    free download Konspirasi Suami Maya Iris ✓ 9 read characters ë E-book, or Kindle E-pub ✓ Maya Iris It took me than 2 reads to make me understand this story Maybe bcos back then terlalu banyak baca novel cinta instead of thriller jadi bila earlier pembacaan tu rasa rasa macam typical malay novels So I cast aside for few d

  9. says: free download Konspirasi Suami Konspirasi Suami [E–pub New]

    free download Konspirasi Suami Konspirasi Suami [E–pub New] oksaya dah habis baca naskah inisebenarnya buku ini saya secara tak sengaja terjumpa kat rak kedai buku ketika saya duk belek cari novel yang saya inginkanwaktu tu saya ternampak hanya ada satu naskah saja buku ini time tu dan saya terus duk berbolak balik adakah saya patut beli buku ini dulu atau buku yang saya ingin?so saya buat keputusan s

  10. says: Konspirasi Suami [E–pub New] Maya Iris ✓ 9 read free download Konspirasi Suami

    Konspirasi Suami [E–pub New] Book #76 2015wow highly recommended la tapi sayang sekali this book is a seuel saya belum baca lagi mahar cinta cinderella? betul ke tajuk dia? or else saya akan lebih mengetahui detik permulaan cinta ehsan and nur sayang mungkin sebelum ehsan memeluk ugama islamcerita ni well thought of banyak benda yang saya tak tahu o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

free download Konspirasi Suami

free download Konspirasi Suami free read Konspirasi Suami ´ E-book, or Kindle E-pub characters ë E-book, or Kindle E-pub ✓ Maya Iris Dia terlupa cintanya Yang dalam fikiran cuma kekasih lama dan sang. Alhamdulillah A book that muslim readers must haveSambungan dari Novel Mahar Cinta Cinderella kisah Dr Ehsan Nur Sayang dan KONSPIRASI YahudiDengan kospirasi tersendiri Dr Ehsan akhirnya berjaya mengikat Nur Sayang dalam perkahwinan yang suci walaupun pada awalnya Nur Sayang larikan diri Pada awalnya semua berjalan lancar sehingga Nur Sayang hilang separa ingatan dan lupa pada Dr Ehsan Kamil si bekas teman lelaki pula jadi sebutan setiap hari hingga Nur Sayang mahu balik ke Malaysia Sakit hati dan cemburu ditolak tepi hasrat Nur Sayang dipenuhi Kamil pula bakal berkahwin dengan adik angkat sendiri Nur Sayang pula semakin menerima hakikat dan perasaan sayang pada suami makin terasa Bila bahagia mahu menjelma Dr Ehsan pula terpaksa pulang ke Mesir dan diculik Dr John Stein sangat berminat dengan kajian Dr Ehsan berkenaan pertumbuhan stem sel siapakah dia sebenarnya Seorang yahudi yang betul betul berminat bagi tujuan perubatan atau ada ada niat lain disebaliknyaSiapakah Sang Perancang yang disebut sebut sehingga mencari calon calon untuk menyamar sebagai Al Mahdi dan mahu menyesatkan umat IslamKita sering tertanya tanya kenapa Islam dibenci Islam digelar pengganasAdakah semua keganasan yang diwar warkan perbuatan orang Islam Apakah sebabnya sedikit sebanyak penulis mengupas dengan cara tersendiri Mungkin bukan semua adalah fakta tapi tak ada salahnya kita baca dan perhalusiPenamatnya mestilah happy ending bagi Dr Ehsan dan Nur Sayang Tapi penamat pada Konsprasi Yahudi dan Dajjal tak akan berakhir sehinggalah Imam Al Mahdi menewaskan Dajjal dibantu Nabi Isa as dan Islam peroleh kemenangan Aku takut terkena fitnah si Dajjal aku takut tidak berpegang pada ajaran Islam yang sebenar Terima kasih penulis novel ini kerana menyedarkan aku dari kelekaan duniawijika ada kesilapan fakta minta komen dan tegur

characters ë E-book, or Kindle E-pub ✓ Maya Iris

Konspirasi Suami

free download Konspirasi Suami free read Konspirasi Suami ´ E-book, or Kindle E-pub characters ë E-book, or Kindle E-pub ✓ Maya Iris Minya seorang pejuang pejuang yang akan mendapatkan kembali cintany. oksaya dah habis baca naskah inisebenarnya buku ini saya secara tak sengaja terjumpa kat rak kedai buku ketika saya duk belek cari novel yang saya inginkanwaktu tu saya ternampak hanya ada satu naskah saja buku ini time tu dan saya terus duk berbolak balik adakah saya patut beli buku ini dulu atau buku yang saya inginso saya buat keputusan saya beli dulu buku yang saya inginkan dan buku ini saya beli kemudianok berbalik pada review well saya menyukai jalan cerita konpirasi suami walau pada pendapat saya kalau tajuk Konpirasi saja pun dah cukup ok kalau tgk pada jalan ceritahehehesaya suka penulis masukan fakta yang kadangkala macam terkena kat batang hidung sendiri khasnya berkenaan apa yang terjadi pada zaman sekarangKS walaupun mempunyai 3 plot berlainan tapi jalan berjalan seiring dan bertemu titik yang sama secara jujurnya saya amat menyukai kisah Sang Perancang dan Goldberg mcm mne dia nak dapatkan kajian dari Dr ihsanbagi saya kisah Dr ihsan dan Nur sayang agak meleret dengan kisah Nur sayang duk main tarik tali dengan dr ihsanhehehekisah Amanda dan Kamal saya kalau mereka tak ada pun tak apa tapi oleh kerana mereka ada saya harapkan Kamal bila dapat tahu dia tak boleh kahwin dengan amanda sbb adik beradik susuan saya mengharapkan penulis ciptakan plot di mana kamal pergi melamar org yang dia inginkan bukan tamat mcm itu ajeapapun tahniah Puan Maya irissebenarnya ada satu scene saya mengharapkan ia lebih trillbagaimanapun buku ini berbaloi utk di milikihehe

Maya Iris ✓ 9 read

free download Konspirasi Suami free read Konspirasi Suami ´ E-book, or Kindle E-pub characters ë E-book, or Kindle E-pub ✓ Maya Iris Suami yang lebih berhak hanya mampu memendam rasa Dia juga lupa sua. Review diambil dari ptscommyberitanovel tentang konspirasi terbaik abad ini konspirasi suami Novel Tentang Konspirasi Terbaik Abad Ini Konspirasi SuamiKhairul Aswad Khairul Anuar pada 02 Mar 2015Melihat pada tajuknya sahaja pembaca akan dapat satu persepsi awal yang novel ini bukanlah novel cinta tipikal Ditambah pula dengan kulit muka yang sangat menarik di pandangan seolah olah ia satu novel ala ala James BondApabila membaca sinopsis yang disediakan sekali lagi pembaca dapat meneka novel ini mungkin berkisarkan cinta namun direncahkan dengan plot berunsurkan suspens Namun sebaik sahaja selesai membaca keseluruhan naskhah ini ternyata tekaan itu sedikit menyimpangMaya Iris boleh dikatakan seorang yang sangat rajin Sebelum menghasilkan karya penulis seperti merujuk kepada banyak bahan rujukan yang dijadikan fakta di dalam novel beliau bagi memastikan pembaca tidak dihidangkan dengan fakta yang kosong tanpa isiBeliau mahukan pembaca dapat mengambil iktibar dengan naskhah ini Beliau juga berjaya menyusun fakta tersebut dalam satu bentuk yang tidak bosan bukan seperti mana kita membaca sebuah buku teks Sejarah Banyak perkara halal dan haram disentuh di sini dan itu boleh dijadikan sebagai satu ilmu tambahan kepada pembacaKonspirasi Suami ini membawa tiga plot yang berlainan namun bergerak serentak sehingga ke helaian terakhir Satu kisah mengenai Nur Sayang dan Dr Ehsan yang sedang bercinta kisah Sang Pencipta bersama dengan konconya dan juga kisah Kamil dan AmandaTiga plot yang membawa kisah yang tersendiri tetapi akan dipertemukan di satu simpang yang sama kelak Waktu itu pembaca akan dapat merungkai sedikit demi sedikit misteri yang cuba diselitkan oleh penulisTidak keterlaluan jika novel Konspirasi Suami ini diangkat sebagai antara novel terbaik sepanjang zaman Pembaca akan terasa seperti mahu membaca dan terus membaca sehingga ke muka terakhir hasil idea kreatif penulis menyusun plotJika pembaca mengharapkan sebuah karya yang melelehkan air mata mungkin ini bukan kisahnya Ada cintanya tetapi nescaya pembaca akan lebih tertarik dengan teori konspirasi yang sedang hangat diperkatakan di seluruh dunia sekarangSatu per satu teori didedahkan dengan berbekalkan hadis dan ayat Al uran sehingga teori itu lebih menarik minat untuk terus membaca daripada kisah cintaMembawa kelainan dalam dunia pembacaan novel Konspirasi Suami memang amat berbaloi untuk dibaca Tiada sekelumit perasaan menyesal pun akan terbit di hati malah pembaca mungkin akan terasa lebih tebal ilmu dan iman di dadaInsya Allah Tahniah untuk penulis kerana berjaya menghasilkan karya yang hebat Bak kata Nora Danish dalam satu rancangan realiti Nora kasi lima bintang

  • Paperback
  • 686
  • Konspirasi Suami
  • Maya Iris
  • Malay
  • 16 September 2018
  • null